Yumi Hara (yaponca 原由実, 1984 s. yanvar 21) — Osaka prefektligiden yaponiyalı seslendirici aktrisa ve yırcı. Arts Vision agentliginen çalışa.

Yumi Hara
Doğğan künü:1985 yanvar 21(1985-01-21) (35 yaşında)
Doğğan yeri:Osaka prefektligi[d], Yaponiya
Memleketi:Flag of Japan.svg Yaponiya
Zenaatıyırcı, seyyü
Saytı:artsvision.co.jp/talent/…

FilmografiyaDeñiştir

AnimeDeñiştir

2011
  • Infinite Stratos, Kagura Sidzüin
  • The Idolmaster, Takane Sidzö
  • Sket Dance, Sava Yamauti
2012
  • Dusk Maiden of Amnesia, Yuko Kanoe
  • Ginga e Kickoff!!, Motidzuki hanım
  • Lagrange: The Flower of Rin-ne, İnaho Yukava
2013
  • Log Horizon, Mariel
  • Ro-Kyu-Bu! SS, Aya Mikayodzi
2014
  • Trinity Seven, Lilit Asami
  • Log Horizon-nıñ ekinci mevsimi, Mariel
2015
  • Overlord, Albedo
  • Mysterious Joker, Ai
  • Shomin Sample, Eri Hanae, Marika (5-inci levha), Mun falcı (8-inci levha)
  • Utawarerumono: Itsuwari no Kamen, Atui
2016
  • Anne Happy, Kodaira
  • Ange Vierge, Almariya
  • Brave Witches, I Aleksandra "Saşa" Pokrışkin
  • Hitori no Shita the outcast, Fuusaen
2017
  • Chaos;Child, Yuy Tatibana
  • Ren'ai Bōkun, Sikimi Siramine
  • Tales of Zestiria the X, Muza
2018
  • A Certain Magical Index III, Oyafune Suama
  • Ms. Koizumi Loves Ramen Noodles, Dzün Takahasi
  • Overlord-nıñ 2-nci ve 3-ünci mevsimi, Albedo
  • Magical Girl Site, Kosame Amagai
2019
  • Isekai Quartet, Albedo
  • Val × Love, Futaba Saotome

OVA (disk original animesi)Deñiştir

  • Senran Kagura: Estival Versus – Festival Eve Full of Swimsuits (2015), Yumi
  • Strike Witches: Operation Victory Arrow (2015), I Aleksandra "Saşa" Pokrışkin
  • Bikini Warriors (2016), Kunoiti
  • Girls und Panzer: Das Finale (2017), Mari

Teatr areketleştirüviDeñiştir

  • Strike Witches: The Movie (2012), I Aleksandra "Saşa" Pokrışkin
  • The Idolmaster Movie: Beyond the Brilliant Future! (2013), Takane Sidzö
  • Accel World: Infinite Burst (2016), Utai Sinomiya/Ardor Maiden
  • New Initial D the Movie Legend 3: Dream (2016), Mako Sato
  • Trinity Seven the Movie: The Eternal Library and the Alchemist Girl (2017), Lilit Asami
  • Trinity Seven: Heavens Library & Crimson Lord (2019), Lilit Asami

ONA (ağ original animesi)Deñiştir

  • Puchimas! Petit Idolmaster (2014), Takane Sidzö; Takanâ

Video oyunlarıDeñiştir

  • Criminal Girls (2010), Tomoe Harukava
  • Senran Kagura Shinovi Versus (2013), Yumi
  • Akiba's Trip (2013), Sara
  • Criminal Girls: Invitation (2013), Tomoe Harukava
  • Omega Quintet (2014), Siori
  • Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea (2014), Rosemiya
  • Granblue Fantasy (2014), Zalamelina
  • Mobius Final Fantasy (2015), Sara
  • Senran Kagura Estival Versus (2015), Yumi
  • Tales of Zestiria (2015), Muza
  • Tekken 7 (2015), Kazumi Misima
  • Utawarerumono: Itsuwari no Kamen (2015), Atui
  • Utawarerumono: Futari no Hakuoro (2016), Atui
  • The Idolmaster seriyası – Takane Sidzö
  • Corpse Party seriyası – Satsuki Midzuhara
  • Mugen Souls seriyası – Dees Vanguard
  • Valkyrie Drive: Bhikkhuni seriyası – Mana İnagava
  • Drive Girls (2017), Regalit
  • Senran Kagura: Peach Beach Splash (2017), Yumi
  • Fate/Grand Order (2018), Anastasiya Nikolaevna Romanova
  • Brown Dust (2018), Seliya

DiskografiyaDeñiştir

SingllerDeñiştir

  • "Hanabi" (2012 s. avgustıñ 22)
  • "Hotarubi" (2013 s. martnıñ 27)
  • "intention" (2013 s. iyülniñ 24)
  • "Rose on the breast" (2014 s. iyünniñ 25)
  • "Crossover" (2014 s. oktâbrniñ 29)
  • "improvisation" (2015 s. mayısnıñ 27)
  • "Twilight ni Kienaide" (2015 s. noyabrniñ 25)
  • "Prism Rain" (2016 s. iyünniñ 22)
  • "If you..." (2017 s. yanvarniñ 25)

AlbomlarDeñiştir

  • Place of my life (2013 s. dekabrniñ 25)
  • Kokoro ni Saku Hana (2015 s. sentâbrniñ 25)
  • YOU&ME (2018 s. martnıñ 14)

VideokliplerDeñiştir

  • Catch my voices (2015 s. yanvarniñ 28)