Selâm aleyküm, ürmetli musafir!

Qoşqan isseñiz içün büyük teşekkür bildirem! Amma bunıñnen beraber bir tenbi etmege mecburım. Bu viki Qırımtatar tilinde yazıla. Türk, Azeri ya da başqa ecnebiy tillerde yazlığan metinlerni mında yerleştirmek kerekmey. Diger tillerde yazılğan maqaleler uyğun til bölüminde yerleştirilmeli. Bütün yazğan şeyleriñizni Qırımtatar tiline tercime etmek içün vaqtım yoq. Menden başqa da istegenlerni körmeyim.

Sayğılarnen, Don Alessandro 18:33, 2008 s. oktâbrniñ 3 (UTC)Cevap berüv

Çok sağol.Elimden geldiğince yardım etmek amacım yapabildiğimce Kırım tatar dilinde yazmaya çalışacam .Panoları en azından başarırsam buna sevinecem.


Tenbimni bir daa tekrarlamağa mecburım. Bu Türk vikisi degil, Qırımtatar vikisidir. Bu yerde Qırımtatar tilinde yazmaq kerektir. Qırımtatarca bilmeseñiz, Türk bölügine öz isseñizni qoşa bilesiñiz. Lütfen, tercime etilmegen metinler mında yerleştirmeñiz, bu qaidelerimizge qarşıdır. Onıñ içün men admin olaraq bir müddetten soñ olarnı yoq etecegim. Don Alessandro 20:25, 2008 s. oktâbrniñ 11 (UTC)Cevap berüv


Bu muzakere saifesi şimdilik qayd olunmağan ya da oturımını açmağan adsız (anonim) qullanıcığa mensüptir. İdentifikatsiya içün IP adres işletile.

Bir IP adresinden bir qaç qullanıcı faydalanıp ola. Eger siz anonim qullanıcı olsañız ve sizge kelgen beyanatlarnı yañlıştan kelgenini belleseñiz, lütfen, artıq bunıñ kibi qarışıqlıq olmasın dep qayd oluñız ya da oturım açıñız.