Vikipediya:Serbest Entsiklopediya (2021): Versiyalar arasındaki farq

Content deleted Content added
Deñiştirme tasviri yoq
45 satır:
Списки поділені за темами, тож ви можете обрати цікаві вам теми.
 
== İştitakçiler / Учасники й учасниці ==
Marafonğa qoşulğanıñıznı qayd etmek içün bu bölükke adıñıznı yazıñız. Bunı yapmaq içün esabıñızğa kirip, bu saifedeki «Tarir etmek» dögmesine basıñız ve imza qoyuñız (bunı yapmaq içün kodnıñ tariri rejiminde yañı satırğa keçip [https://drive.google.com/file/d/1b4lTxv38Uid84IVmsT5bISZ7DF-cnT9C/view?usp=sharing skrinşottaki] belgilengen dögmege basıñız ya da işaretlerniñ tertibini yazıñız '''''<nowiki>--~~~~</nowiki>'''''). Bundan soñ cedvellerdeki maqalelerni yazıñız ve yahşılaştırıñız.
Щоб позначити свою участь у марафоні, запишіться у цьому розділі. Для цього увійдіть у свій обліковий запис, натисніть кнопку «Редагувати» на цій сторінці і додайте свій підпис (для цього у режимі редагування коду перейдіть у новий рядок і натисніть на [https://drive.google.com/file/d/1b4lTxv38Uid84IVmsT5bISZ7DF-cnT9C/view?usp=sharing виділену на скриншоті кнопку] або ж просто додайте комбінацію символів '''''<nowiki>--~~~~</nowiki>''''' вручну). Після цього — створюйте та покращуйте статті зі списків.
 
<small>Щоб позначити свою участь у марафоні, запишіться у цьому розділі. Для цього увійдіть у свій обліковий запис, натисніть кнопку «Редагувати» на цій сторінці і додайте свій підпис (для цього у режимі редагування коду перейдіть у новий рядок і натисніть на [https://drive.google.com/file/d/1b4lTxv38Uid84IVmsT5bISZ7DF-cnT9C/view?usp=sharing виділену на скриншоті кнопку] або ж просто додайте комбінацію символів '''''<nowiki>--~~~~</nowiki>''''' вручну). Після цього — створюйте та покращуйте статті зі списків.</small>
 
* --[[Qullanıcı:Aced|Aced]] ([[Qullanıcı muzakeresi:Aced|muzakere]]) 11:51, 2021 s. iyünniñ 14 (UTC)