Ermeni soyqırımı: Versiyalar arasındaki farq

Content deleted Content added
Yañı saife yaratıldı. Mündericesi: ''''Büyük Ermeni Yalanı''' yaki '''Yalan Ermeni soyqırımı''' Afsus ki başqa Türkiy tilli vikipediyalarda Ermeni soyqırımı...'
 
Deñiştirme tasviri yoq
3 satır:
Afsus ki başqa [[Türkiy tiller|Türkiy tilli]] vikipediyalarda Ermeni soyqırımı yalanı tora kibi kösterilgen lakin biz Qırımtatar vikipediyamızda bulay yazmayacaqmız biz insanlarğa aqiqatni kösterecekmiz bo soyqırım eç bir zaman bolmadı Bo ermeniler tarafından aytılğan bir yalandır Qırımtatarlar Türkiyege yapılğan bo uquqsızlıqqa sessiz qalmayacaq ve kerçeklerni yazacaq , bilakis ermeniler Türklerge soyqırım yapğan ve çoq insanlarnı öldürgen buña közlerini yumğan ğafiller yalanlarğa qol tutıp er cerde yalan laf ete .
 
Biz buña eç bir vaqıt işanmadıq işanmayacaqmız. aqiqatni aytsaq Ermeniler şarqiy anadoluda Türklerge soyqırım yapğan ediler ve [[Osmanlı Devleti|Türkiye İmperiyasınıñ]] o zamanki ükümeti ermenilerni ğarbkecenüpke sürgün etken lakin bo sürgünlik [[Sürgünlik|Qırımtatar Sürgünligine]] oşamay çünki Türkler yolda ermenilerniñ bütün ihtiyaclarını tileklerini boşqa taşlamağan episine yardım etken bo yardım süyer halq nasıl bolsın da soyqırımman ayıplansın bo Türk milletine aytılğan iftiradır Türk ükümetine qarşı turğan ve masüm günasızlarnı öldürgen ermeni terroristlerge meramet kösterilmegen episi yoq etilgen lakin masüm ve silasız ermeni halqqa qarşı eç bir vaqıt ücüm etilmegen . Bo yalan ne içün aytılğandır elbette Türkiyeniñ halqara siyasettegi küçüni sındırmaq içün oydan çıqarılğandır vaqıalar bozulıp aytılğan bütün dünyağa yalan malümatlar kösterilgendir.